Participation in the Gold Plus Rewards Program

 

Kan ik deelnemen?
 
Hoe kan ik deelnemen?
  

Hoe kan ik een keuze maken over welke communicatie ik wil ontvangen?

Hoe kunnen de Gold Plus Rewards Points verdiend worden?

Accountgegevens

Hoe kunnen gratis huren worden verkregen?
 

Hoe gebruik ik Hertz Gold Plus Rewards?
 

Hoe werkt dit met een Frequent Traveler Programma?
 

Algemene Voorwaarden Programma


Kan ik deelnemen?
 
Klanten moeten een Hertz ledennummer hebben om deel te kunnen nemen aan het Gold Plus Rewards Programma. Personen die geen Hertz ledennummer hebben kunnen zich gratis inschrijven op Hertz.nl  door te klikken op “ Gold Plus Rewards” en dan op “Overzicht/word lid”. 
 

Alleen personen met een adres in de volgende landen kunnen deelnemen:

Europa
België, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zwitserland en het Verenigd Koninkrijk

 


Noord-Amerika & gebieden in de Verenigde Staten
Verenigde Staten, Bermuda, Canada, Mexico, Amerikaans Samoa, Guam, Noordelijke Marianen, Puerto Rico, St. Croix, St. John, St. Thomas


Caribbean
Anguilla, Aruba, Barbados, Bahama’s, Britse Maagdeneilanden, Kaaimaneilanden,  Dominica, Dominicaanse republiek, Grenada, Guadeloupe, Haïti, Jamaica, Martinique, Montserrat, Nederlandse Antillen, Sint Maarten, Sint Kitts & Nevis, Sint Lucia, Sint Vincent/Grenadines, Trinidad &Tobago, Turks en Caicoseilanden


Centraal en Zuid-Amerika
Argentinië, Bolivië, Brazilië, Belize, Chili, Colombia, Costa Rica,  Equador, Falklandeilanden, Frans- Guyana, Guatemala, Guyana, Honduras,  Nicaragua, Panama, Peru, Paraguay, Suriname, El Salvador, Uruguay, Venezuela


Azië - Pacific
Australië, Nieuw-Zeeland, Palau.
 Hoe kan ik deelnemen?   

Deelnemers of hun reisagenten moeten het Hertz lidmaatschapsnummer vermelden op het moment van reserveren. Zij moeten elke keer als zij een reservering maken aangeven (code “ZE1”) of de klant Gold Plus Rewards Points wil ontvangen voor een particuliere huur. Gold Plus Rewards Poinst worden gebruikt in plaats van andere Frequent Traveller programma’s. Om op elke huur Hertz Gold Plus Rewards Point te ontvangen moet de klant inloggen op hun Hertz account en zijn/haar voorkeuren veranderen in “Mijn profiel”  ook kan de klant direct bellen naar Hertz via +31 20 201 3519 en vragen of de Gold Plus Rewards kunnen worden toegevoegd op hun profiel.

Hoe kan ik een keuze maken over welke communicatie ik wil ontvangen?

 
Als de klant op zijn profiel bij de “Membership Details” heeft aangeven dat hij/zij geen communicatie van Hertz wilt ontvangen zoals marketing aanbiedingen, wordt zijn/haar deelname in het programma gelimiteerd tot alleen de transacties die hij/zij gemaakt heeft via Hertz.nl of via de telefoon. Hertz is niet in staat om balans notificaties te sturen of ander programma materiaal. De klant ontvangt alleen informatie van Hertz dat betrekking heeft op het programma.

Hoe kunnen de Gold Plus Rewards Points verdiend worden?


Deelnemers verdienen één punt per uitgegeven gekwalificeerde Amerikaanse dollar of equivalent daarvan bij elke gekwalificeerde huur. Onder gekwalificeerde huren wordt verstaan: alle autohuren (behalve vracht- en bestelwagenhuren) die hebben plaatsgevonden bij deelnemende locaties in de Verenigde Staten, Canada, Porto Rico, St. Thomas, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Spanje, Zwitserland, België, Luxemburg en Nederland.

Punten die verdiend kunnen worden op huren in deelnemende landen buiten de Verenigde Staten worden geconverteerd  van de Amerikaanse dollar naar de valuta van het betreffende land en zijn gebaseerd op de inleverdatum van de auto. Punten worden afgerond naar de volgende US dollar wanneer het huurbedrag op een $ 00.50 zou zijn. (Bijvoorbeeld: een transactie van $ 99.51 zal 100 (honderd) Gold Plus Rewards Points worden).
 
Bedrijven en andere entiteiten zijn uitgesloten van deelname. Elk persoon dient gescheiden deel te nemen en mag alleen één account hebben in het Programma. Noch deelname in het Programma, noch Gold Plus Rewards Points zijn overdraagbaar. Deelnemers mogen punten niet combineren, ruilen of overdragen met of aan andere personen.

Puntenerkenning en uitzonderingen
 
• Er worden geen punten toegekend op belastingen, overheidstoeslagen, kentekenregistratietoeslagen, luchthaventoeslagen, tolwegen.
• Er worden geen punten toegekend op de volgende typen huren: huren op contracttarieven voor accounts waarbij medewerkers niet mogen deelnemen aan loyaliteitsprogramma’s; vervangend vervoer door verzekeringsmaatschappijen, dealers, werkplaatsen of autoleveranciers; contante betalingen; huren door medewerkers van Hertz, Hertz licentiehouders en haar medewerkers; en huren waarbij gebruikt gemaakt wordt van tarieven/kortingen uit de reisindustrie, tour-en Wholesale huren, congrestarieven, of huren die gemaakt zijn onder een kandidaat programmanummer of wanneer een lid kiest om punten/kredieten/mijlen van een ander loyaliteitsprogramma te ontvangen (bijvoorbeeld loyaliteitsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen, hotels en dergelijke).
• Er worden geen punten toegekend op gratis huurdagen of ander beloningen in de vorm van autohuur die verkregen zijn uit een Hertz Programma waaronder Gold Plus Rewards.

 

• Punten zullen niet vervallen zolang het lid enige Hertz Gold Plus Rewards activiteit heeft in de voorgaande aaneengesloten 24 maanden. Activiteit betekent dat er of een Gold Plus Rewards punt verdiend of uitgegeven is.

Hoe werkt dit met een Frequent Traveler Programma?
 

Hertz Gold Plus Rewards Points mogen worden ingewisseld voor frequent traveler miles of credits. Een minimum saldo van 600 punten is vereist om Gold Plus Rewards Points in te wisselen voor miles/punten of credits. Alle puntenwisselingen moeten in aantallen kunnen gaan van 600 punten. De wisselkoers van Gold Plus Rewards Points naar miles van luchtvaartmaatschappijen is 600 punten voor 500 miles; of 600 punten voor één credit of één Point. Zodra de punten ingewisseld zijn, gelden alle regels, procedures en het beleid van het loyaliteitsprogramma van de luchtvaartmaatschappij met betrekking tot geldigheid, inwisselbaarheid en gebruik. Het lid is zelf verantwoordelijk voor belastingen die van toepassing kunnen zijn op frequent traveler miles/punten. Bepaalde deelnemende accounts zijn niet toegestaan Gold Plus Rewards Points in te wisselen voor frequent traveler miles of credits.

De volgende frequent traveler programma’s nemen deel aan dit Programma:  Aeroplan (Air CanadaTM), Alaska Airlines®, American Airlines®, Amtrak®, Continental Airlines®, Delta Air Lines®, Frontier AirlinesTM, JetBlue Airways®, Marriott Rewards®, Priority Club® Rewards,  Southwest Airlines®, Spirit Airlines®, en US Airways®.  Deelname van reispartners in dit Programma kunnen zonder voorafgaande kennisgeving worden gewijzigd.

Accountgegevens
 
Accountinformatie van een deelnemer in Gold Plus Rewards zoals huidig saldo wat verdiend is en hoeveel punten uitgegeven zijn, zijn altijd toegankelijk door in te loggen op hertz.com.
 
Hoe kunnen gratis huren worden verkregen? 

Een lid kan punten uitgeven voor Hertz Gold Plus Rewards autohuren of bij deelnemende frequent traveler programma’s miles/punten of credits inwisselen. Om miles/punten of credits in te wisselen, loggen leden in op hertz.com, klikken dan op “Gebruik Mijn Gold Plus Points” link bovenaan de pagina en volg de instructies om online te reserveren op hertz.com.  
 
Hoe gebruik ik Hertz Gold Plus Rewards?
 
Voor een Hertz Gold Plus Rewards autohuur is een reservering nodig waarbij op het moment van reserveren wordt aangegeven hoe u de punten wilt inleveren en waarvoor. 

Om Hertz Gold Plus Rewards Plus Points te gebruiken voor een huur in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Spanje, België, Luxemburg, Nederland, de Verenigde Staten, Canada en deelnemende Amerikaanse gebieden moeten leden Gold Plus Rewards Points online in één transactie de punten inwisselen wanneer zij een auto reserveren.

Om punten in te wisselen en een auto online te reserveren, log in op hertz.com, kies “Gebruik Mijn Gold Plus Points” aan de rechterbovenkant van de pagina en volg verder de instructies. Punten worden automatisch van uw account afgehaald en u gaat automatisch verder in het online reserveringsproces. Zodra punten zijn ingewisseld en de reservering voor autohuur online is gemaakt, kunnen wijzigingen, veranderingen of annuleringen in de Reward reservering online gemaakt worden of u kunt telefonisch contact opnemen met  0202013512.

Het gebruik van Gold Plus Rewards Points voor huren in deelnemende landen in Europa (België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Spanje,  en het Verenigd Koninkrijk) geldt voor alleen op bepaalde autocategorieën van compact, intermediate en 7-persoons voertuigen op vooruitbetaalde tarieven en wanneer er meer dagen gehuurd wordt dan waarvoor er punten zijn, moet deze dagen vooruit betaald worden. De auto’s verschillen per land in welke autocategorie die zich bevinden. Gold Plus Rewards zijn gebaseerd op 1 gratis dag, 1 gratis weekend (2 dagen) en 1 gratis week.  Wanneer de Gold Plus Rewards ingewisseld worden voor een weekend moet er een zaterdagnacht inbegrepen zijn en geldt dit tegen een weekendtarief. Tarieven die gebruikt worden om de inwisselingen te berekenen kunnen verschillen van de online tarieven.

Het gebruik van Gold Plus Rewards Points voor huren in de Verenigde Staten, Canada en participerende Amerikaanse gebieden geldt alleen op niet-vooruitbetaalde tarieven en wanneer er meer dagen gehuurd worden dan waarvoor er punten zijn, moeten die in overeenstemming met de huurovereenkomst betaald worden.

Tenzij anders is weergegeven, gratis huurdagen zijn beschikbaar voor autohuren in België, Luxemburg, Frankrijk, Duitsland, Ierland, Italië, Nederland, Spanje, en het Verenigd Koninkrijk, de Verenigde Staten, Canada, Porto Rico en de Amerikaanse Maagdeneilanden. Hertz behoudt zich het recht voor het aantal  die beschikbaar zijn voor Gold Plus Rewards huren te beperken. Gold Plus Rewards huren zijn op basis van beschikbaarheid met betrekking tot de betreffende tijd en plaats van de huur. Het voertuig dient bij de originele huurlocatie te worden ingeleverd.

AnyDay Rewards mogen gebruikt worden tijdens specifieke AnyDay Rewards reisperioden. Wanneer de gewenste datum voor het begin van de huur tijdens een AnyDay Reward periode valt, dan valt de gehele huur onder het programma van AnyDay Reward en is niet gekwalificeerd als standaard Reward. Voor een overzicht van de AnyDay Rewards perioden in het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Spanje, België, Luxemburg, Tsjechië, Nederland, Ierland, Italië, Slowakije, de Verenigde Staten en Canada kunt hieronder verder kijken.

Rewards gelden alleen op de gecontracteerde tijd en kilometrage. Leden zijn zelf verantwoordelijk voor het voldoen van toeslagen, belastingen, kentekenregistratietoeslagen, toeslagen van overheidswege, brandstof aankoop, aftanken, kosten voor extra kilometers, afkoop eigen risico en andere extra opties.

Rewards kunnen niet worden gecombineerd. Alleen één Gold Plus Reward huur kan per huurtransactie worden gebruikt. Dus bijvoorbeeld wanneer een lid een huur voor een dag kiest, een weekend of een week als Gold Plus Reward huur dan en hij/zij wil de huur verlengen met een paar dagen dan dienen zij te betalen voor extra dagen en kunnen die extra dagen niet worden ingewisseld tegen Gold Plus Reward Points. Dus ook wanneer een lid vier dagen wilt huren, dan kan er niet vier keer één Gold Plus Reward huurdag ingewisseld worden in dezelfde reservering. Plus, Gold Plus Rewards kunnen niet gecombineerd worden elke andere korting, promotie, coupon of loyaliteitsprogramma’s voor reizigers (bijvoorbeeld loyaliteitsprogramma’s van luchtvaartmaatschappijen, hotels, Haute Fidélité in Frankrijk en dergelijke). Alle lokale huur-en leeftijdsvereisten zijn van toepassing.
 
Gold Plus Rewards huren zijn alleen overdraagbaar aan een echtgenoot/echtgenote of samenwonende partner. De echtgenoot/echtgenote of samenwonende partner dient zijn/haar eigen Gold Plus Rewards nummer te hebben om gebruik te kunnen maken van Gold Plus Reward gratis huurdag(en).
 
Gold Plus Rewards aanbiedingen zijn ongeldig wanneer deze wettelijk verboden zijn. Gold Plus Rewards Points worden niet vergoed in geval van het eerder inleveren van het voertuig, het niet op komen dagen bij een reservering of andere annuleringen tenzij de reservering binnen 24 uur voor ophaaltijd is geannuleerd. Gold Plus Rewards Points , frequent traveler miles/punten of credits en Gold Plus Rewards huren kunnen onder geen enkele omstandigheid worden vergoed, uitgewisseld of in contant geld of krediet worden uitgekeerd. Het lid is geheel verantwoordelijk voor belastingverplichtingen die vanuit het programma voortkomen.

Algemene Voorwaarden Programma 
1. Hertz behoudt zich het recht de regels , Rewards, structuur en puntenniveaus van het programma Gold Plus Rewards zonder voorafgaande kennisgeving te wijzigen, beperken of veranderen.

2. Het aantal benodigde Gold Plus Rewards Points en de regels daar over om in te wisselen voor een Reward mag te allen tijde worden verhoogd, gewijzigd of geannuleerd.

3. Bij het optellen van het totaal aantal Gold Plus Rewards Points, dienen leden zich niet vast te houden aan een oneindige beschikbaarheid van een Reward of Reward niveau en leden kunnen niet in alle omstandigheden gebruik maken van de Rewards:

Hertz behoudt zich het recht voor het Gold Plus Rewards Programma te beëindigen met een opzegtermijn van 6 maanden voor leden. Leden kunnen vanaf de einddatum geen Gold Plus Rewards Points meer verdienen of inwisselen. Hertz mag het Programma te allen tijde geheel of gedeeltelijk beëindigen zonder voorafgaande kennisgeving bij elke rechterlijke bevoegdheid en indien noodzakelijk bij wet. Hertz mag het Programma ook beëindigen of suspenderen in geval van overmacht waardoor Hertz niet in staat is het Programma te vervolgen bijvoorbeeld bij computerfouten, elektronische transmissiedefecten en dergelijke.

PROGRAMMA VOORWAARDEN EN CONDITIES KUNNEN ZONDER VOORAFGAANDE KENNISGEVING WORDEN GEWIJZIGD.

  
Klik op onderstaande link om het overzicht van AnyDay Reward perioden te bekijken:


2018 AnyDay Reward Perioden

 

Enrollment Terms & Conditions

Alleen personen met een adres in de volgende landen kunnen deelnemen:


Europa
 
België, Frankrijk, Duitsland, Italië, Luxemburg, Nederland, Spanje, Zwitserland, Ierland Verenigd Koninkrijk, Portugal, Noorwegen, Zweden, Denemarken en Finland
 
Noord-Amerika & Amerikaanse deelstaten
 
Verenigde Staten, Bermuda, Canada, Mexico, Amerikaans Samoa, Guam, Noordelijke Marianen, Puerto Rico, St. Croix, St. John, St. Thomas
 
Caribisch Gebied
 
Anguilla, Aruba, Barbados, Bahama's, de Britse Maagdeneilanden, Kaaimaneilanden, Dominica, Dominicaanse Republiek, Grenada, Guadeloupe, Haïti, Jamaica, Martinique, Montserrat, Nederlandse Antillen, San Marino, St. Kitts & Nevis, St. Lucia, St. Vincent / Grenadines, Trinidad & Tobago, Turks & Caicos
 
Midden- en Zuid-Amerika
 
Argentinië, Bolivia, Brazilië, Belize, Chili, Colombia, Costa Rica, Ecuador, Falkland Eilanden, Frans-Guyana, Guatemala, Guyana, Honduras, Nicaragua, Panama, Peru, Paraguay, Suriname, El Salvador, Uruguay, Venezuela
 
Azië en de Pacific
 
Australië, Nieuw Zeeland, Paulau, China, Singapore, Japan en Zuid-Korea 

Sluiten