Touring

Touring doet vandaag veel meer dan u onderweg begeleiden. Wij waken ook over de gezondheid van al wie u dierbaar is. Met onze deskundigheid helpen wij u een geschikte tweedehandswagen te vinden. Wij staan u bij als u met vakantie bent... of als u niet langer weggaat.

WAT DOEN WE?
Jij beweegt, Touring ook.

Wij helpen je onderweg... op weg, maar ook in het leven. Klinkt wat abstract en toch is het juist. Een toelichting...
Een probleem met de airco, een lekke band of leeg accu? Je weet dat je bij Touring terecht kunt. We helpen al een halve eeuw lang in alle uithoeken van het land.

Dankzij dat gevoel van samenhorigheid konden we de solidariteit onder de weggebruikers aanscherpen met een service als Touring mobilis. Wij adviseren je ook graag online. Nog voor je achter het stuur kruipt of je koffers pakt. Allemaal voorbeelden van gratis ondersteuning, want we helpen echt niet alleen wanneer je een probleem hebt.

Als het moeilijk gaat, maken wij het makkelijker
Touring beschermt je dag in dag uit. We weten dat wanneer je een reis annuleert, je dat niet van harte doet. Daarom stellen we je de meest volledige annulatieverzekering van de markt voor.

Een van je familieleden is nog goed ter been, maar hij of zij vergt wat extra aandacht? Wij waken over hem of haar in heel België via Touring medicare mobile.

Je hebt een geschil met een andere bestuurder die je aanreed? Onze rechtsbijstand helpt je een wellicht dure en nodeloos complexe rechtsprocedure voorkomen!

Als Touring aan huis komt

Wij zetten je af aan je garage. We wensen je een goede reis. Nog een knuffel in bed? Neen, dat net niet.
De vraag luidt dus: welke services biedt Touring jou aan huis aan?

Wij komen tot bij jou thuis als je motor niet aanslaat omwille van een probleem met de accu bijvoorbeeld.

Wij zorgen ook voor dekking bij het annuleren van je vakantie en we waken over de gezondheid van al wie je na aan het hart ligt. Ook als ze rustig thuis zitten.

Kortom, voor al die kleine en grote ongemakken waarmee je dag in dag uit kunt te maken krijgen.
Ongemakken waardoor je de kinderen niet van school kunt halen. Je job die je plots kwijtraakt. Een familielid dat onverwacht ziek wordt.

In die zin hebben we onze service voor jou ontwikkeld. We zijn er ons immers goed van bewust dat één klein probleem vaak grotere met zich meebrengt.

Overal ter wereld
Bosbranden in Griekenland, natuurrampen en vogelgriep in Azië, overstromingen in Frankrijk, aanslagen in Spanje... Je mag er niet aan denken of je komt je huis niet meer uit.
Zeg nu zelf. Je zet de televisie uit en bladert wat in een vakantiebrochure... Je voelt het meteen kriebelen en vergeet al snel dat de wereld niet altijd rond draait.
Daarom neemt Touring je ook voorbij de vertrouwde grenzen bij de hand. Zowel bij technische als bij medische problemen.

Een déjà vu gevoel?
Je hebt het bij het rechte eind. Wij zijn niet de enigen die je in het buitenland kunnen helpen.
Bij Touring sta jij echter centraal. Met reisbijstandsformules op maat van jouw behoeften.
Je hoeft immers niet voor technische assistentie te betalen als je niet met de auto reist.
En je hoeft ook niet voor een heel jaar bijstand te betalen als je slechts een weekje vakantie neemt.
En als er wat misloopt, word je bovendien steeds in je eigen taal geholpen. Zelfs het repatriëren gebeurt onder leiding van de medische staff van Touring.

En wat voor je vertrekt?
Ook dan waakt Touring over jou! Bij onze Medische Infolijn kun je terecht voor deskundig advies. Zij vertellen je ook welk vaccin je voor welke bestemming nodig hebt.
Touring reikt je ook de meest complete reisannuleringsformules van de markt aan. Op die manier krijg je zonder extra kosten je geld terug bij het afblazen of wijzigen van je reisplannen.

INTERNATIONAAL NETWERK
Hola. Dag. Bonjour. Hello.
Waar je ook bent, Touring snelt je altijd en overal te hulp.
Neen, we maken je echt niets wijs! Wij zijn in België de enige organisatie die deel uit maakt van het internationale netwerk van ARC Europe en van de I.A.F. Vandaar!

Dankzij deze organisaties kunnen we je in het buitenland nagenoeg dezelfde service garanderen als de kwaliteitsservice die we je in België bieden. En dan zijn er nog onze eigen internationaal gerichte acties. Bijvoorbeeld het attent maken van vakantiegangers op verkeersknelpunten in het buitenland.

Het publiceren van veiligheidstests van nieuwe wagens. Het toegankelijker maken van de medische infrastructuur. Het attenderen van de overheid op het feit dat wij nood hebben aan bescherming. Nu en altijd!

Dank zij deze internationale samenwerking bieden we jullie honderden voordelen en kortingen in heel Europa én daarbuiten!

Welkom in de wereld van en met Touring.