Blacklane

 

Welkom in de nieuwe wereld, Hertz driver services powered by Blacklane   
    
Hertz is trots met de nieuwe samenwerking met mobiliteitspartner Blacklane voor hun diensten. Hertz driver services powered by Blacklane verbindt passagiers met professionele getrainde verzekerde chauffeurs.

 

Blacklane biedt airport transfers, limousine service en chauffeursdiensten voor zowel zakelijke reizigers als toeristen die hun ritten kunnen reserveren in meer dan 50 landen , 250 steden en 500 luchthavens wereldwijd. Blacklane garandeert betaalbare en all inclusive tarieven ten tijde van reserveren.

 

Het bedrijf hanteert wereldwijd een hoge standaard door het combineren van 24/7 klantenservice in meerdere talen met realtime service controle voor tienduizenden hoogstaande voertuigen.

 

U kunt 1 uur tot maanden van te voren reserveren. Geniet van de privacy van één van hun auto's om te ontspannen, te werken of te bellen.

 

 

Uw chauffeur reserveren: 
1. Reserveer via de website, app of telefoon +31 (0) 202 01 3514

a. Vul de ophaal en afleverlocaties in; of het aantal uur dat u wenst te reserveren voor de auto en chauffeur
b. Vertel ons uw gewenste ophaaltijd
c. Kies de autocategorie wat voor u het meest geschikt is
2. Uw rit
a. Op de dag van uw rit, ontvangt u een e-mail en updates via SMS. De eerste geeft informatie over de chauffeur en de tweede over wanneer uw chauffeur bij de ophaallocatie is.
3. Beoordeel uw rit
a. Na uw rit, zouden wij het zeer op prijs stellen wanneer u de auto en chauffeur wilt beoordelen.

 

Hertz powered by Blacklane voordelen

  • Gratis wachttijd – Neem de tijd en relax. Voor ophalen op luchthavens en treinstations geldt een gratis wachttijd van 60 minuten en voor alle andere ophaallocaties geldt een gratis wachttijd van 15 minuten.
  • All-inclusive tarieven – er zijn geen verborgen kosten bij Blacklane. Uw tarief is bevestigd voordat u reserveert, dit is inclusief belastingen, tol, toeslagen en fooi.
  • Professionele Chauffeurs – Geen zorgen omdat alle Blacklane chauffeurs commercieel voorzien zijn van een licentie, zijn verzekerd en gereguleerd.
  • Gratis annuleren – Verandert uw plan? Geen probleem. U kunt tot 1 uur voor een enkele reis en 24 uur voor reserveringen per uur gratis annuleren.

 

 

Blacklane Fleet

 

 

 

Business Class

Zakelijke MPV / SUV

First Class

Mercedes-Benz E-Klasse Toyota Crown, Lincoln MKT/ MKS, of vergelijkbaar

Mercedes-Benz V-Klasse, Cadillac Escalade, Toyota Alphard, of vergelijkbaar

Mercedes-Benz S-Klasse, BMW 7 Serie, Audi A8, of vergelijkbaar

 

Where we are 

 

Voorwaarden en condities   
Klik hier om de volledige voorwaarden en condities te bekijken
Blacklane voorziet niet in haar eigen voertuigen, maar verzamelt de reservecapaciteit van de lokale partners