Ontdek Chic Outlet Shopping®, de collectie van negen luxe outlet winkelcentra. Deze winkelcentra bieden kleding en accessoires van wereldwijd bekende mode-en lifestyle merken met kortingen tot 60% en soms meer, en dat het hele jaar door.

 

Hertz is de voorkeurspartner in autoverhuur van Chic Outlet Shopping®  en biedt 10% korting op de best beschikbare autoverhuurtarieven onder vermelding van kortingscode CDP 772663.

 

Kijk voor de speciale exclusieve winkelaanbiedingen op onze pagina “partneraanbiedingen” en klik op de link RESERVEER NU met het CDP nummer als aangegeven.

 

 

Ga lekker shoppen in een Chic Outlet Shopping® en maak dit onderdeel van uw reis in Europa. Deze winkelcentra liggen dicht bij de meest populaire steden van Europa. De negen winkelcentra zijn een perfecte aanvulling wanneer u bijvoorbeeld naar Londen, Dublin, Parijs, Barcelona, Madrid, Milaan, Bologna, Brussel, Antwerpen, Keulen, Frankfurt of München gaat. Er is een service beschikbaar voor teruggave van BTW in alle winkelcentra. Bovendien is er een ruime keuze aan gastronomie met superieure restaurants en cafés die de lokale gerechten uit de streek serveren, toeristeninformatie centra, kunstgalerijen, meertalige gastheren- en dames, ruimte voor de kinderen om te spelen en gratis parkeergelegenheid en nog veel meer! 

Klik hier om uw dichtstbijzijnde Chic Outlet Shopping® winkelcentrum te vinden in Europa.