Qatar Airways Privilege Club (IB)

Qatar Airways

 

Qatar Airways is de internationale carrier van Qatar, en heeft een enorme groei mee gemaakt in de laatste 10 jaar en vliegt nu naar meer dan 80 internationale bestemmingen. De luchtvaart maatschappij is ook erkend als een 5 sterren maatschappij by Skytrax, Qatar Airways is 1 van de 6 maatschappij die deze status heeft.

Frequente vliegers van Qatar Airways kunnen gebruik maken van de Qatar Airways Privilege Club, dat is het loyaliteitsprogramma van de maatschappij waarmee klanten punten kunnen sparen. Tevens is dit een van de meest genereuze programma’s van de wereld.

 

Hertz is de samenwerking aangegaan met Qatar Airways om de leden van de Privilege Club een korting aan te bieden plus Qmiles elke keer u huurt met Hertz.

 

Voordelen

 

Ontvang 10% korting op autohuur tarieven
Ontvang 500 Qmiles per huur
Gratis lidmaatschap voor Hertz #1 Club Gold voor Zilver en Gold privilege leden
 

Hoe te reserveren

 

Voer de Qatar Airways Privilege Club (Customer Discount Programme) CDP code in bij het begin van uw reservering: CDP 552665
Vul het Qatar Airlways privilege Club leden nummer in aan het eind van uw reservering
Laat uw Privilege Club kaart zien bij het ophalen van de auto
 

 

 

 

 

 Voorwaarden en condities.

 

Qmiles ontvangt u bij de gekwalificeerde huren op de wereldwijde deelnemende locaties. Miles ontvangt u per huur. Klanten dienen hun Privilege Leden kaart te tonen bij de Hertz balie wanneer de auto wordt opgehaald. U kunt op de partner website kijken voor de volledige details. Gratis lid worden van de Hertz #1 Club Gold kan alleen via de Qatar Airways Privilege website