Autoverhuur

Opvragen van een factuur
Om een factuur te kunnen terugvinden, dient u de achternaam zoals vermeld op de factuur alsmede het nummer van het rijbewijs of de gebruikte creditcard in te voeren.
(Als u zowel het nummer van het rijbewijs als dat van de creditcard invoert, krijgt u alleen facturen te zien die aan beide criteria voldoen).Voer a.u.b. geen spaties of streepjes in.
EN/OF


Voer a.u.b. geen spaties of streepjes in.
Zoeken

De volgende informatie is optioneel. U krijgt maximaal twintig facturen te zien. Gebruik deze informatie indien u uw zoekopdracht wilt verfijnen.

Zoek data
Voer geschatte ophaaldatum in:
(Let op: er kan niet worden gezocht op terugbrengdata)(Neem contact op met uw huurlocatie indien het nummer van uw huurbevestiging begint met de letter "L" of "C")
Zoeken

Indien u meerdere malen getracht hebt om een kopie van uw factuur te krijgen maar hier niet in geslaagd bent, dan kan het zijn dat de factuur nog niet beschikbaar is of dat u de informatie niet op de juiste manier hebt ingevoerd/geselecteerd.

 

Deze pagina kan maximaal twintig facturen weergeven. Gebruik a.u.b. de uitgebreide zoekfunctie voor een nauwkeuriger resultaat.

Houd u er aub rekening mee dat het 7 dagen kan duren, geteld vanaf de terugbrengdatum, tot een kopie van uw factuur beschikbaar is. De factuurkopieën zijn tot zes maanden na de terugbrengdatum beschikbaar.
klik hier Informatie toeslagen.