< Back
Featured Offers Lokale aanbiedingen

Hertz Premium wagenpark.

Tot 15% korting in Italië.


Reserveer uw favoriete merk en model uit een selectie van de beste auto's van het Hertz Premium wagenpark, inclusief GPS en ondersteuning van ons toegewijde personeel.

U hoeft niet te besparen op comfort of hoge prestaties tijdens uw volgende vakantie of zakelijke reis – met het Hertz Premium wagenpark kunt u kiezen voor een elegante Audi Q3, achter het stuur klimmen van een sportieve Jaguar E-pace of rijden in een luxe Mercedes-Benz GLC.

Reserveer vóór 30 september , voor een huurperiode t/m 30 november en profiteer van 10% korting. Voor deelnemers aan het Gold Plus Rewards-loyaliteitsprogramma is de korting zelfs 15%. Vergeet niet om de CDP-code 884098 bij uw reservering te vermelden om van deze aanbieding te profiteren. Klik op de knop 'Reserveer nu' of bel met onze klantenservice op 070-7709213 om uw huurauto bij Hertz te reserveren.

RESERVEER NUBent u nog geen lid van Hertz Gold Plus Rewards?
Word nu gratis lid van Hertz Gold Plus Rewards, de exclusieve club waardoor u nooit meer in de rij hoeft te staan bij de balie. Bovendien ontvangt u een gratis extra gids en kunt u punten sparen voor een gratis huurauto waar ook ter wereld en nog veel meer.

WORD NU LID

 

Bent u al lid van Hertz Gold Plus Rewards?
Meld u dan aan bij uw profiel om te profiteren van de 15% korting op ons Premium wagenpark.

AANMELDEN

Algemene voorwaarden

 • De korting is alleen beschikbaar voor prepaid reserveringen via hertz.nl en alleen op de volgende modellen: Audi A3 Sportback, Audi A4 SW Winter, Audi Q3, Audi Q5 4x4 Winter, Jaguar E-PACE 4x4, Jaguar FPACE 4x4 Winter, LR Discovery S.4x4Winter, Mercedes C Cabrio 4x4, Mercedes C SW Winter, Mercedes GLC 4X4 Winter, Mercedes-Benz Vito, Volvo XC90 4x4 Winter, Volvo V60 SW Winter, Volvo V90 SW Winter,Tiguan aut 4x4, Abarth 595 Turismo, Alfa Stelvio 4x4 Winter, Jeep Compass 4x4 Winter, Jeep Grand Cherokee 4x4 en Jeep Cherokee 4x4.
 • De korting wordt toegepast tijdens het afrekenen ter plaatse, de online vermelde prijs is inclusief 10% korting voor niet-leden.
 • De korting is van toepassing op reserveringen gemaakt t/m 30 september 2019 voor huurperiodes t/m 30 november 2019 en voor maximaal 10 dagen.
 • De kortingen zijn beschikbaar bij deelnemende locaties.
 • De kortingen zijn niet van toepassing op aanvullende kosten of optionele extra's (zoals Hertz NeverLost, extra chauffeurs of vooruitbetaalde brandstof) en ook niet op verplichte belastingen, toeslagen voor jonge chauffeurs, kosten voor premium locaties, brandstofkosten voor betaling-bij-inlevering of administratiekosten in geval van ongelukken, schade of diefstal.
 • De aanbieding mag niet worden gebruikt in combinatie met enige andere coupon, promotie, korting of aanbieding.
 • Alle aanbiedingen zijn afhankelijk van de beschikbaarheid van voertuigen.
 • Prijzen zijn afhankelijk van het type auto, de lengte van de huurperiode, de datum en de locatie.
 • Chauffeurs van huurauto's van Hertz dienen 30 jaar of ouder te zijn. Afrekenen met creditcard (tot 2 creditcards) verplicht voor het huren van auto's uit het Premium wagenpark.
 • De algemene voorwaarden voor reserveren bij Hertz zijn van toepassing.
 • Hertz behoudt zich het recht voor de aanbieding te allen tijde te wijzigen of in te trekken.