Affiliate Programma

Word Hertz Affiliatie

 

Waarom Hertz?

Hertz is een van ‘s werelds bekendste reismerken ter wereld en het grootste en oudst erkende autoverhuurbedrijf ter wereld. Een pionier in autoverhuurbranche dat veel klant-en industrieprijzen heeft gewonnen.

Wilt u Hertz Affiliatie worden?

 

Als u graag met Hertz wilt werken dan willen wij graag van u horen. Het programma werkt heel gemakkelijk uw verwijst uw klanten naar Hertz, en wanneer zij een auto huren krijgt u commissie. Er zijn twee manieren om een affiliatie te worden- via ons affiliatie netwerk of via een directe relatie.

 

Affiliatie netwerk programma

 

Door u in te schrijven voor dit programma, krijgen website eigenaren toegang tot creatieve en technische systemen. U bent in staat om uw prestaties bij te houden en u ontvangt de commissie betalingen via ons netwerkinterface.

 

Ons programma is gratis, flexibel en gemakkelijk om in een dag te leren. Als u wilt deelnemen in dit programma, neem dan contact op met ons affiliatie team. U hoeft alleen uw bedrijfsgegevens en een kort overzicht van uw bedrijf door te geven. Wij zullen contact met u opnemen en we bespreken dan met u de beschikbare opties door.

Directe Affiliatie

Als u bedrijf gespecialiseerd is in het verkopen van reizen en u denkt grote hoeveelheden autoverhuurreserveringen te generen, dan biedt Hertz de mogelijkheid om een directe relatie te worden. Reisbureaus die IATA, TIDS, ABTA of TACO  geregistreerd zijn kunnen hier klikken voor meer informatie.