(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Hyundai KONA

Hyundai KONA

De elektrische SUV die u met een enkele keer opladen verder brengt

Ga op pad met een Hyundai KONA huurauto van Hertz en ervaar een zelfverzekerde rit van tot 483 kilometer met een enkele keer opladen. Deze crossover SUV heeft een overtuigend design met een gestroomlijnde sportieve look – maar beschikt tegelijkertijd ook over een avontuurlijke flair en een robuuste uitrusting die ideaal is voor outdoor-avonturen.

De strakke aerodynamische vormen en elegante lijnen passen precies bij de kleurrijke wielkuipen en de exclusieve 17” wielen. Onze KONA-huurauto’s beschikken ook over indrukwekkende technologie en genoeg ruimte voor vijf volwassenen, die kunnen genieten van een comfortabele reis met pluche stoelen en verstelbare rugleuningen.

Huur online een Hyundai KONA bij Hertz en ontdek tijdens uw volgende reis deze sportieve volledig elektrische crossover.

Bekijk van binnen

Hyundai KONA specificaties

Kofferbak met een capaciteit van 332 liter

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

10.25-inch touchscreen

Instelbaar regeneratief remsysteem

Laadt in minder dan een uur tot 80% op dankzij het snellaadsysteem

Krell-geluidssysteem met acht luidsprekers

Draadloos oplaadstation voor smartphones

Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist

Apple CarPlay- en Android Auto-compatibiliteit

Verstelbare rugleuningen

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Inhoud Kofferbak 332 liter
  • Aandrijving Voorwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 150 kW
  • Bereik Tot 483 kilometer
  • 0-100 km/u 8,2 seconden
  • Koppel 395 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling *****

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze Hyundai KONA -auto’s volledig ontsmet voor en na verhuur aan klanten.

Huur een Hyundai KONA

De experience

Hoe is het om in een Hyundai KONA te rijden?

DE LOOK

De KONA behoudt zijn kenmerkende SUV-uitstraling, maar heeft een meer gesofisticeerd en slanker ontwerp. De auto beschikt over elegante lijnen en strakke, aerodynamische vormen. Dit oog voor detail komt overeen met het interieur, de hoogwaardige materialen aan de binnenkant, en een verbeterde ervaring voor de passagiers en de bestuurder.

HET DASHBOARD

De KONA staat voor technologie en beschikt over de meest geavanceerde functies op in de elektrische auto-industrie. Er is een draadloos oplaadstation voor smartphones en een indrukwekkend 10.25-inch touchscreen responsief infotainmentsysteem in het midden van het dashboard.

DE PRESTATIES

De stille en comfortabele maar toch stevige aandrijving van de KONA biedt ook nog extra bereik. Onze KONA-huurauto’s zijn uitgerust met de nieuwste veiligheidsfuncties. Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA) en Blind-Spot Collision-Avoidance Assist (BCA) waarschuwen de bestuurder en passen de remmen toe indien nodig.

DE EXTRA’S

Hyundai heeft alles uit de kast gehaald als het gaat om de extra’s van de KONA. De 10.25-inch AVN is uitgerust met Bluelink®, Hyundai LIVE Services en Apple CarPlay en Android Auto, die de geavanceerde connectiviteit en veiligheidstechnologie nog meer democratiseren voor Hyundai-bestuurders.

DE CAPACITEIT

Met milieuzones die overal opduiken, is een elektrische SUV ideaal voor een roadtrip. De kofferbak heeft een indrukwekkende capaciteit van 332 liter, en biedt genoeg ruimte voor meerdere koffers, en de achterbank kan naar beneden worden geklapt, en is 60/40 gescheiden voor nog meer plek. U beschikt ook over bekerhouders in de middentunnel en een centrale armsteun.

OPLAADTIPS

Het opladen van de Hyundai KONA is eenvoudig. Sluit de kabel aan op de oplaadingang van de auto en vergrendel de auto. Dit sluit de kabel aan zodat het opladen kan beginnen. Alles wat u hoeft te doen als u klaar bent is de auto te ontgrendelen en de kabel te verwijderen.

Wat zijn de verschillende soorten laders?

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 56 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 7 uur

SNELLADEN

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 256 kilometer toe (varieert per voertuig)

Bolt 50 kW | Clock 63 min

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.