[script_envigo] window.addEventListener("load", function(){ $(document).on('click', '.carhub-nWrapper a[href*=#]', function(e) { e.preventDefault(); var scrollID = $(this).attr('href').split('#')[1]; var getTopposition = $("#" + scrollID).offset().top; $("html, body").animate({ scrollTop: getTopposition - $('.van-h-menu-bar').height() }, 1000); }); }); [script_envigo_end]
 
(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Peugeot e-2008

Peugeot e-2008

Een compacte elektrische SUV met meer bergruimte, een unieke stijl een groot bereik

Ervaar de unieke stijl en de bijna stille elektrische motor van onze Peugeot e-2008 compacte SUV-autoverhuur. Reserveer de e-2008 bij Hertz online en profiteer van het bereik van 255 kilometer en de innovatieve technologie zoals smartphone-connectiviteit, 3D i-Cockpit en drie rijmodussen.

De elektrische voertuigen van Peugeot hebben een verbeterde betrouwbaarheid en veiligheid, dankzij nieuwe assisted driving-functies. Dit zien we terug in de e-2008, die beschikt over dezelfde geliefde stijl als zijn benzine-tegenhanger. De auto bevindt zich tussen de kleine hatchback en de grote SUV-categorieën, waardoor het een praktische gezinsauto is voor alledaagse ritten en vakanties.

Boek vandaag nog online een Peugeot e-2008 voor comfortabel en responsief rijden, met alle economische voordelen van een elektrische aandrijving.

Bekijk van binnen

Peugeot e-2008 specificaties

16-to-18-inch velgen

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

Verchroomde roosters

LED-koplampen

3D i-Cockpit

Smartphone-connectiviteit

Parkeersensoren aan de achterzijde

Herkenning van verkeersborden en snelheidslimieten

Autonomous Emergency Braking

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Inhoud Kofferbak 434 liter
  • Aandrijving Voorwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 50 kWh
  • Bereik 255 kilometer
  • 0-100 km/u 8,8 seconden
  • Koppel 260 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling Nog niet beoordeeld

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze Peugeot e-2008-auto’s voor en na verhuur aan klanten volledig ontsmet.

Huur een Peugeot e-2008

De experience

Hoe is het om in een Peugeot e-2008 te rijden?

DE LOOK

Peugeot heeft een unieke een aantrekkelijke SUV gemaakt, met een juiste balans tussen sport- en gezinsauto, met functies zoals een verchroomd voorspatbord en rooster en LED-koplampen. Het interieur is luxueus, met hoogwaardig materiaal en een futuristische 3D i-Cockpit.

HET DASHBOARD

Een onmisbare functie van de elektrische auto’s van Peugeot is de 3D i-Cockpit, met een eenvoudig te gebruiken infotainment-touchscreen, verkrijgbaar in 7 en 10 inches. Het 3D-instrumentenpaneel met ‘pianoschakelaars’ bevindt zich in het gezichtsveld van de bestuurder en geeft informatie weer zoals energieverbruik, rijmodussen en satellietnavigatie.

DE PRESTATIES

De rij-ervaring is wat de e-2008 zo geliefd maakt. De auto rijdt makkelijk, met weinig geluid en moeiteloze prestaties, en biedt een groot bereik voor rijden in de stad en een iets verhoogde rijpositie. De uitgebreide veiligheidsfuncties bieden ook zekerheid tijdens langere reizen en rijden op de snelweg.

DE EXTRA’S

Wanneer u in het comfortabele, premium interieur zit, met verstelbaar stuur en smartphone-dockingsysteem, kunt de telefoon verbinden om via het touchscreen van de auto apps te gebruiken. U kunt ook Apple CarPlay of Android Auto gebruiken om op reis muziek te luisteren.

DE CAPACITEIT

De Peugeot e-2008 beschikt over een kofferbak met een capaciteit van 434 liter, hetgeen in vergelijking met andere auto’s in de elektrische SUV-klasse indrukwekkend is gezien het kleine formaat. De vloer van de kofferbak is in hoogte verstelbaar, waardoor er genoeg plek is voor al uw spullen en voor oplaadkabels onder de vloer van de kofferbak.

OPLAADTIPS

Laad de e-2008 op door de kabel te bevestigen en het voertuig te vergrendelen. Hierdoor beveiligt u de kabel, en kunt u beginnen met opladen. Vergrendel, zodra u klaar bent met opladen, de auto en verwijder de kabel om uw reis te vervolgen.

Wat zijn de verschillende soorten laders?

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 50 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 5 uur

SNELLADEN

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 208 kilometer toe (varieert per voertuig)

Bolt 50 kW | Clock 50 min

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.