[script_envigo] window.addEventListener("load", function(){ $(document).on('click', '.carhub-nWrapper a[href*=#]', function(e) { e.preventDefault(); var scrollID = $(this).attr('href').split('#')[1]; var getTopposition = $("#" + scrollID).offset().top; $("html, body").animate({ scrollTop: getTopposition - $('.van-h-menu-bar').height() }, 1000); }); }); [script_envigo_end]
 
(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Model Y

Huur een Tesla Model Y

Volledig elektrische SUV die ruimte, een grotere actieradius en indrukwekkende technologie biedt

Nieuw in Europa, onze Tesla Model Y huurauto's zijn volledig elektrische mini-SUV's die ruimte, comfort en gemak bieden voor elke reis. De Tesla Model Y, die prat gaat op zijn efficiëntie en een actieradius van 270 kilometer, wordt geleverd met een lijst van extra functies, die elke minuut van uw reis plezierig maken als u vandaag bij Hertz huurt.

De Tesla Model Y mini-SUV, gebouwd met de techniek van Tesla als basis, staat hoog aangeschreven vanwege zijn veiligheid en geavanceerde technologie. Stap in en geniet van een breed scala aan opties voor zijn klasse, waaronder een verwarmd stuur, automatische piloot en een volledig glazen dak dat meer licht binnenlaat en het zicht verbetert.

Reserveer een Tesla Model Y huurauto online en ervaar een andere manier van elektrisch rijden en ontdek de innovaties, functies en rijcapaciteiten tijdens uw volgende reis.

Bekijk van binnen

Kenmerken Tesla Model Y

854 liter bagageruimte

Toegang tot meer dan 250.000 Shell-oplaadstations in Europa

Gemakkelijk opladen bij meer dan 6.000 Supercharger-netwerken in heel Europa

Volledig glazen dak

15-inch infotainmentsysteem

Automatische piloot

Parkeersensoren

Verwarmd stuur

USB Type C-connectiviteit

Draadloos opladen van telefoons

Navigatiesysteem

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Bagageruimte 854 liter
  • Aandrijving Vierwielaandrijving
  • Batterijcapaciteit 75 kWh
  • Actieradius 270 kilometer
  • 0-95 km/u 4,8 seconden
  • Koppel 510 Nm
  • Euro NCAP-veiligheidsbeoordeling *****

Image courtesy of Tesla, Inc.

*schatting volgens Tesla, Inc. product specificaties

Huur een Tesla Model Y

De experience

Hoe is het om in een Tesla Model Y te rijden

HET UITERLIJK

Breder, langer en hoger dan het middelgrote Model 3 , biedt de Tesla Model Y een verheven rijervaring, dankzij het lage dashboard. Het volledig glazen dak laat meer licht binnen in de auto en creëert een ruime, luxueuze omgeving.

HET BEELDSCHERM

Met een gestroomlijnd, minimalistisch interieur zijn er nauwelijks knoppen en schakelaars in de Tesla Model Y, afgezien van de raam- en stoelbediening. Alles wordt bediend via het 15-inch aanraakscherm, in het midden van het instrumentenpaneel. Het werkt als een tablet, compleet met apps en is eenvoudig te gebruiken. Of het nu gaat om de rijmodus, routeplanning of internetuitzendingen.

DE PRESTATIES

De Tesla Model Y biedt levendige prestaties omdat het vermogen rechtstreeks van de motor op de aangedreven wielen wordt overgebracht,zonder versnellingsbak ertussen. De adaptieve ophanging zorgt voor een soepele rit, ongeacht het terrein. Het motorgeluid is minimaal, dankzij de elektrische aandrijflijn. Dit terwijl de veiligheid bij het rijden op de snelweg is verbeterd, dankzij de rijbaantechnologie.

DE EXTRA’S

Naast geavanceerde veiligheidsfuncties, zoals de automatische piloot, beschikt de Tesla Model Y over een overvloed aan technologie, naast het moderne infotainmentsysteem met aanraakscherm. Geniet van een verwarmd stuur, draadloos opladen en een achteruitrijcamera.

DE CAPACITEIT

Met een grotere kofferbak en de mogelijkheid om de achterbank plat te klappen, biedt de Tesla Model Y aanzienlijk meer bagageruimte dan de Tesla Model 3. Het interieur is minimalistisch, maar u vindt nog steeds interne opbergvakken in het dashboardkastje, de middenconsole en de armsteun achter die beide twee bekerhouders hebben.

Educatieve serie

Verken de Tesla FAQ's

Haal het meeste uit uw elektrische auto

Touchscreen | Rij-informatie

Courtesy of Tesla, Inc.

Regeneratief remmen

Courtesy of Tesla, Inc.

Stekkeren

Courtesy of Tesla, Inc.