(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

DS3 E-tense

DS 3 E-Tense

Een zeer ruime elektrische SUV met adembenemende prestaties

Een DS 3 E-Tense huren en genieten van een elektrische auto met stijl, adembenemende prestaties en 0 uitstoot. Deze elegante en compacte SUV heeft helemaal volgeladen een bereik van tot 328 kilometer en biedt zeeën van ruimte voor passagiers en de bestuurder, ontdek het nu door vandaag nog te boeken bij Hertz.

De E-Tense is zowel geschikt voor de snelweg als voor autorijden in de stad, waardoor het de ideale elektrische keuze is voor roadtrips en autorijden op vakantie. Een pittig aandrijfsysteem en een zachte vering om ervoor te zorgen dat iedere rit een fluitje van een cent is.

Maak voor uw volgende reis gebruik van een DS 3 E-Tense huurauto met Hertz en geniet van een van de meeste soepele elektrische auto’s op de markt.

Bekijk van binnen

DS3 e Tense eigenschappen

350 liter vrachtcapaciteit

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

Apple CarPlay- en Android Auto-connectiviteit

Perimetrisch en volumetrisch antidiefstal-alarm met anti-optil-functie

Digitaal opladen van accu en weergave van resterend vermogen

On-board satellietnavigatie

Zachte vering

Een stille rit dankzij geluidsdemping

Touch-sensitive knoppen en bediening

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Inhoud Kofferbak 350 liter
  • Aandrijving Voorwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 50 kWh
  • Bereik 328 kilometer
  • 0-100 km/u 9.0 seconden
  • Koppel 260 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling ****

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze DS 3 E-Tense-auto’s volledig ontsmet voor en na verhuur aan klanten.

Huur een Smart Forfour

De experience

Hoe is het om in een DS 3 E-Tense te rijden?

DE LOOK

Met zijn futuristische en modieuze ontwerp, zowel aan de binnen- als buitenkant, is de DS 3 E-Tense een auto waarin u gezien wilt worden. U vindt de displays met diamantmozaïek overal terug in het interieur, terwijl de in het oog springende buitenkant beschikt over elegante contouren, karakteristieke LED-lampen en een groot voorrooster.

HET DASHBOARD

Het digitale dashboard bevindt zich achter het stuur, met genoeg plek voor handige meters, zoals resterend bereik en accuvermogen, satellietnavigatie en andere informatie. Touch-sensitive knoppen maken navigatiemenu’s een fluitje van een cent, dankzij het comfortabele zachte materiaal rondom het dashboard en de bediening.

DE PRESTATIES

De E-Tense past zich aan aan zowel rijden op de snelweg als rijden in de stad, dankzij responsief sturen en een zachte vering. Dit en de geluidsdemping zorgen voor een bijna stille rit, zelfs wanneer u over een ruw wegdek rijdt, en het soepele aandrijfsysteem maakt gas geven een absolute droom.

DE EXTRA’S

Het 10-inch infotainment-scherm (7-inch in sommige modellen) beschikt over ruime afmetingen en beschikt over zowel Android Auto- als Apple CarPlay-connectiviteit – beschikbaar in sommige modellen. Draadloos telefoon opladen zodat u goed voorbereid bent zodra u op de plek van bestemming bent, en schermspiegelen zodat u verbonden bent tijdens iedere rit.

DE CAPACITEIT

De kofferbak van 350 liter is twee keer zo groot als die van een standaard auto, hetgeen zeer indrukwekkend is voor een compacte SUV, en is dus ideaal voor uw bagage en voor uw inkopen. De voorste stoelen bieden genoeg ruimte, zodat zelfs de langste bestuurders en passagiers comfortabel kunnen zitten. De 60/40 gescheiden achterbank kan naar voren geklapt worden om extra plek te creëren voor bagage.

OPLAADTIPS

Laad de E-Tense op in een paar eenvoudige stappen. Sluit eerst de oplaadkabel aan en vergrendel het voertuig om te beginnen met opladen. Ontgrendel de auto zodra u klaar bent, en vervolgens kunt u de kabel veilig van de ingang loskoppelen en uw reis vervolgen.

Wat zijn de verschillende soorten laders?

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 52 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 5 uur

SNELLADEN

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 208 kilometer toe (varieert per voertuig)

Bolt 50 kW | Clock 50 min

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.