(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Fiat 500 e

Fiat 500e

Deze volledig elektrische hatchback is retro en tegelijkertijd baanbrekend

Onze Fiat 500e elektrische voertuigen zijn compact, stijlvol en hebben een indrukwekkend bereik, en zijn dus ideaal om eropuit te gaan tijdens een stedentripje. De 500e doet denken aan de iconische retro chique look van de oorspronkelijke Fiat auto’s uit de jaren 50, maar beschikt ook over splinternieuwe technologie, die u zelf kunt ontdekken door online een Fiat 500e te huren via Hertz.

Deze mini-SUV is zowel ideaal om te rijden tijdens winterse citytrips en in zonnigere klimaten, en heeft genoeg been- en hoofdruimte in de voorste stoelen, voor extra comfort. De 500e overtreft zichzelf als het op prestaties aankomt, en kan volledige opgeladen tot 266 kilometer rijden in de stad en tot 446 kilometer in stadsverkeer.

Huur voor uw volgende stedentrip een Fiat 500e bij Hertz en ontdek vandaag nog dit splinternieuwe, volledig elektrische voertuig.

Bekijk van binnen

Fiat 500e specificaties

10.25-Inch touchscreen met Apple CarPlay en Android Auto smartphonespiegeling

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

7 airbags – bestuurder, passagier, zijkant, raam and bestuurders knie

Autonomous Emergency Braking

17” lichtmetalen velgen

Volledig verstelbaar stuurwiel en hatchbackstoelen

Volledige LED-lampen met infinity signature

Panoramisch zonnedak

Dashboard omhuld met milieuvriendelijk leer

Adaptieve cruise control

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 4
  • Inhoud Kofferbak 185-550 liter
  • Aandrijving Voorwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 42 kWh
  • Bereik 266 kilometer (pendelen) / 446 kilometer (stadsverkeer)
  • 0-100 km/u 9 seconden
  • Koppel 220 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling ****

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze Fiat 500e-auto’s volledig ontsmet voor en na verhuur aan klanten.

Huur een Fiat 500e

De experience

Hoe is het om in een Fiat 500e te rijden?

DE LOOK

De uitdrukking “if it ain’t broke, don’t fix it” is zeker van toepassing op de look van de eigenzinnige Fiat 500. Deze elektrische hatchbacks zijn echter vernieuwd met een langere, wijdere uitstraling en een toegevoegd glazen dak om extra zonlicht naar binnen te halen. De mini-SUV heeft nog steeds diezelfde retro fifties charme die bestuurders al generaties lang aantrekt tot Fiat.

HET DASHBOARD

Het grote 0.25-inch touchscreen-beeldscherm is draadloos compatibel met zowel Android Auto en Apple CarPlay, met spiegeling zodat u uw smartphone-apps op het scherm kunt bekijken. Een responsief 7-inch digitale weergave vervangt de meer gebruikelijke handmatige bedoeling en het menu is snel en eenvoudig te gebruiken.

DE PRESTATIES

De Fiat 500e beschikt over drie rijmodussen – Normal, Range en Sherpa. Range is ideaal voor stedelijk verkeer, laadt de accu op terwijl u rijdt en beschikt over regeneratieve remmen voor soepel rijden met een pedaal. Sherpa bespaart energie en vermindert de maximumsnelheid, zodat u extra tijd heeft om bij het volgende oplaadpunt aan te komen. Door de onmiddellijke acceleratie lijkt de auto sneller dan dat hij daadwerkelijk is.

DE EXTRA’S

Adaptieve cruise control houdt u op veilige afstand wanneer u op de snelweg rijdt, terwijl de automatic emergency braking fietsers en voetgangers die uw pad kruisen in de binnenstad herkent. Het trendy moderne interieur heeft geen centrale tunnel, waardoor er meer plek en comfort wordt gecreëerd dan u zou verwachten van de buitenkant.

DE CAPACITEIT

Voor een kleine stadsauto heeft de Fiat 500e verbazingwekkend veel ruimte voor zowel passagiers als bagage. Het innovatieve interieurdesign zorgt ervoor dat de bedieningsfuncties dicht bij elkaar zitten en beschikt over een grote houder voor het draadloos opladen van uw telefoon. De capaciteit van de kofferbak bedraagt 550 liter wanneer de achterbank naar beneden geklapt is – genoeg voor vier grote koffers.

OPLAADTIPS

Sluit, om de 500e op te laden, eerst de oplaadkabel aan op de oplaadingang en vergrendel de auto ter beveiliging en om met opladen te beginnen. Als u klaar bent, ontgrendel de 500e dan en verwijder de kabel.

Wat zijn de verschillende soorten laders?

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 58 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 4 uur

SNELLADEN

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 272 kilometer toe (varieert per voertuig)

Bolt 50 kW | Clock 34 min

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.