[script_envigo] window.addEventListener("load", function(){ $(document).on('click', '.carhub-nWrapper a[href*=#]', function(e) { e.preventDefault(); var scrollID = $(this).attr('href').split('#')[1]; var getTopposition = $("#" + scrollID).offset().top; $("html, body").animate({ scrollTop: getTopposition - $('.van-h-menu-bar').height() }, 1000); }); }); [script_envigo_end]
 
(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Peugeot e-208

Peugeot e-208

Peugeot’s eerste massaal geproduceerde elektrische auto, de definitie van innovatie

Onze e-208 huurauto is de eerste elektrische auto in het assortiment van Peugeot, en biedt een uniek en sportief gevoel met innovatieve technologie. Het is een geëlektrificeerde supermini met als doel nul uitstoot. Met een bereik van 285 kilometer heeft u zeker waar voor uw geld als u vandaag nog online boekt bij Hertz.

Peugeot biedt verbeterde betrouwbaarheid en engineering, hetgeen duidelijk te zien is bij de e-208. De auto krijgt een hoge beoordeling dankzij de veiligheidsfuncties en biedt een indrukwekkende rijdynamiek, en daarnaast onderscheidt het interieur zich van concurrenten. Geniet van luxe met de aanpasbare 3D-weergave, het 7-tot-10-inch touchscreen en de smartphone-spiegeling.

Huur een Peugeot e-208 online om de elektrische upgrade van het populaire 208-model te ervaren, inclusief responsieve bediening, een grote kofferbak en een moderne stijl.

Bekijk van binnen

Peugeot e-208 specificaties

Aanpasbare 3D-weergave

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

Smartphone-spiegeling

7-tot-10-inch touchscreen

Rijstrookassistent

Active safety brake

Drie rijmodussen – Eco, Normal en Sport

Gloss window surround

Dodehoekmonitor (verkrijgbaar in sommige modellen)

Semi-auto parkeerassistent (verkrijgbaar in sommige modellen)

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Inhoud Kofferbak 311 liter
  • Aandrijving Voorwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 50 kWh
  • Bereik 285 kilometer
  • 0-100 km/u 8,8 seconden
  • Koppel 260 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling ****

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze Peugeot e-208-auto’s voor en na verhuur aan klanten volledig ontsmet.

Huur een Peugeot e-208

De experience

Hoe is het om in een Peugeot e-208 te rijden?

DE LOOK

De Peugeot e-208 is een moderne kijk op de populaire 208-carrosserie, en biedt strakkere lijnen en een stijlvoller interieur, met heerlijk zacht dashboardmateriaal en een 3D i-Cockpit. De in het oog springende glanzende zwarte wielkuipen en het diamanten zwarte dak zijn aangevuld met felle lak, waardoor het exterieur er levendig uitziet.

HET DASHBOARD

De meest belangrijke functie van de e-208 is de 3D i-Cockpit, met aanpasbare LED-lampen en een intuïtief 7-tot-10-inch infotainment touchscreen. Het digitale 3D-instrumentenpaneel met ‘pianoschakelaar’ kan aangepast worden, op basis van de informatie die u graag wilt zien, zoals satellietnavigatie, veiligheidsinformatie over het voertuig en energieverbruik.

DE PRESTATIES

Een klein multifunctioneel stuur maakt dat de e-208 leuk is om mee te rijden, en er zijn drie rijmodussen om uit te kiezen. De rijkwaliteit en de bediening zijn opvallend en het rijden is bijna geluidloos, zelfs op oneven wegen. Innovatieve rijfuncties, zoals de active safety brake en dodehoekmonitor, zorgen er ook voor dat de veiligheid om de snelweg is verbeterd.

DE EXTRA’S

Naast de veiligheidsfuncties en het futuristische instrumentenpaneel, biedt de e-208 ook smartphone-spiegeling, die u de mogelijkheid bieden om compatibele smartphone-apps op de touchscreen van de auto te gebruiken.

DE CAPACITEIT

Met een kofferbak met een maximum volume van 311 liter en vijf zitplaatsen, heeft u met Peugeot e-208 autoverhuur evenveel plek als met het diesel- of benzine-model van de 208. Er is meer dan genoeg plek voor passagiers en hun bagage, met genoeg been- en hoofdruimte en bergvakjes voor snacks of zonnebrillen.

OPLAADTIPS

Een Peugeot e-208 opladen is eenvoudig. Sluit de kabel aan en vergrendel de auto ter beveiliging, u bent nu klaar om op te laden. Wanneer u de kabel wilt verwijderen, ontgrendelt u de auto zodat u de kabel kunt ontkoppelen en u uw reis kunt vervolgen.

Wat zijn de verschillende soorten laders?

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 56 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 5 uur

SNELLADEN

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 224 kilometer toe (varieert per voertuig)

Bolt 50 kW | Clock 50 min

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.