[script_envigo] window.addEventListener("load", function(){ $(document).on('click', '.carhub-nWrapper a[href*=#]', function(e) { e.preventDefault(); var scrollID = $(this).attr('href').split('#')[1]; var getTopposition = $("#" + scrollID).offset().top; $("html, body").animate({ scrollTop: getTopposition - $('.van-h-menu-bar').height() }, 1000); }); }); [script_envigo_end]
 
(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Polestar 2

Polestar 2

Deze all-rounder zorgt voor stijl en functionaliteit tijdens iedere rit

Maak kennis met de Polestar 2, de eerste volledig elektrische vierdeurs auto met achterklep van Polestar, fabrikant van hoogwaardige elektrische voertuigen. Met een actieradius van maximaal 542 kilometer (WLTP) zet dit geavanceerde voertuig een nieuwe standaard voor het vermogen en de prestaties van EV’s.

De Polestar 2 werd officieel onthuld tijdens een livestream-evenement in februari 2019 en stond al snel bij mensen in de garage. Met zijn indrukwekkende specificaties en een ontwerp dat werd beschreven als 'uniek progressief en progressief uniek' daagde deze EV de industrie uit om technologische grenzen te verleggen en tegelijkertijd de vooruitgang van duurzame praktijken te stimuleren.

Verlaag emissies, niet normen. Ervaar de Polestar 2 zelf en boek hem vandaag nog voor uw volgende reis.

AAN DE BINNENKANT

Polestar 2 Functies

Mobiel opladen

Google geïntegreerd

Slimme deurgrepen

Schakelen

Electronic instrument cluster

Randloze spiegels

Slimme deurgrepen

Ruim design

Hoogwaardige audio

Wielkap

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Bagageruimte 440 liter (voor & achter)
  • Motor AWD Dual Motor / FWD Single Motor
  • Accucapaciteit 75 kWh / 67 kWh
  • 0-100 km 7,4 seconden
  • Koppel 330 - 660 Nm
  • Vermogen 228 pk

*Schatting volgens Polestar-productspecificaties en WLTP-cijfers

Huur een Polestar 2

De experience

De Polestar 2 ervaring

Design

Laten we beginnen met het uiterlijk van de Polestar 2. De compacte, aerodynamische lijnen zijn gemaakt om soepel door de lucht te glijden. Dat helpt enorm om de actieradius te vergroten, die een indrukwekkende 542 kilometer bereikt op een volle lading.

Weergave

Binnenin is het minimalistische interieur een zeer comfortabele plek om te vertoeven. Dankzij de ondersteunende en elektrisch verstelbare stoelen die het gemakkelijk maken om de ideale rijpositie te bereiken. Wat u ook zult opmerken in het interieur is het minimalisme qua knoppen, met uitzondering van de bediening van de ruiten en de stoelen.

Dat komt omdat alles wordt bediend via het 15-inch touchscreen in het midden van het dashboard. Het scherm werkt als een reusachtige iPad, compleet met apps. Het is uitzonderlijk gebruiksvriendelijk, of het nu gaat om de rijmodus, routeplanning of streaming.

Prestatie

De prestaties van de auto zijn levendig, dankzij het vermogen dat rechtstreeks van de motor op de aangedreven wielen wordt overgebracht, zonder versnellingsbak ertussen. En dan is er nog de adaptieve ophanging, die zorgt voor een soepele rit, ongeacht het terrein.

Extra

Autopilot beschikt over automatische besturing. Deze intuïtieve functie is bedoeld om te helpen bij alles van parkeren tot het wisselen van rijstrook op snelwegen. Terwijl een adaptieve cruise control onder alle omstandigheden een veilige snelheid aanhoudt.

Ruimte

Benut de grote hoeveelheid opbergruimte in zowel de kofferruimte als de voorste bagageruimte. Dit maakt van de Polestar een fantastische huurauto voor uw volgende zakenreis of vakantie.