(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Renault Kangoo E-Tech

Renault Kangoo E-Tech

Geniet van een praktische en toch indrukwekkende elektrische bestelbus

Boek vandaag online nog een volledig elektrische Renault Kangoo E-Tech bestelauto om een baanbrekende elektrische bestelauto te ervaren die precies de juist mix biedt tussen ruimte en functionaliteit en milieubewuste mobiliteit. Dankzij de ruime opslag en de twee comfortabele stoelen is de auto ideaal voor kleine verhuizingen en uitjes die wat meer bagageruimte vereisen.

De E-Tech is de ultieme elektrische bestelauto dankzij de ruime bagageruimte en het real-world-bereik van 230 kilometer. Het beschikt ook over een slim warmte- en koelingssysteem, hill start assist en eco-rijmodus, waardoor u geniet van precies de juiste balans tussen zuinigheid en bereik – zonder in te hoeven leveren op comfort.

Een Renault Kango huren doet u vandaag nog online, om zelf te ervaren waarom deze fantastische volledig elektrische auto de beste in zijn klasse is.

Bekijk van binnen

Renault Kangoo E-Tech specificaties

‘Renault Easy Life’ opbergladen

‘Easy Inside Rack’ inklapbaar rek aan de binnenkant

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

3 adaptieve regeneratieve remmodussen

Aircosysteem met warmtepomp

Zes rijmodussen

8-Inch Renault Easy Link-beeldscherm met navigatie

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 2
  • Inhoud Kofferbak 338 liter
  • Aandrijving Voorwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 33 kWh
  • Bereik 230 km real-world
  • 0-100 km/u 21,3 seconden
  • Koppel 225 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling ****

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze Renault Kangoo E-Tech-auto’s voor en na verhuur aan klanten volledig ontsmet.

Huur een Renault Kangoo E-Tech

De experience

Hoe is het om in een Renault Kangoo E-Tech te rijden?

DE LOOK

Vanaf de buitenkant ziet de Renault Kangoo E-Tech er stijlvol en compact uit. De binnenkant biedt genoeg ruimte en kan aangepast worden voor comfortabel vrachtvervoer, dankzij de weggewerkte accu onder de vloer van het voertuig, Renaults betrouwbare ‘Easy Inside Rack’ en laden.

HET DASHBOARD

In het midden van het dashboard vindt u een 8-inch Renault Easy Link multimedia-systeem om gemakkelijk het navigatiesysteem, verwarmen/koeling aan de binnenkant, DAB-radio en accu-informatie te beheren. Verbind uw telefoon om toegang te krijgen tot dezelfde bediening via een app om de binnenkant alvast voor te verwarmen en het opladen van de accu in te plannen.

DE PRESTATIES

U kunt een zeer stille rit verwachten, evenals verschillende veiligheids- en comfortfuncties, zoals adaptieve cruise control, en een scala aan rij- en remmodussen. De E-Tech’s toonaangevende Stop & Go- en Motorway- en Traffic-Companion-systemen geven u altijd het nieuwste van het nieuwste als het gaat om autonome rijtechnologie.

DE EXTRA’S

Renault heeft geavanceerde airconditioning geïntegreerd, aangedreven met een warmtepomp in plaats van een accu. Daarnaast bevat het interieur een 8-inch infotainment-systeem, DAB-radio en connectiviteit voor uw Android- of Apple-apparaat.

DE CAPACITEIT

U komt geen ruimte te kort dankzij de indrukwekkende laadruimte van 338 liter, inclusief handige dakbergruimte voor spullen zoals ladders. De centrale rugleuning kan naar beneden geklapt worden om gebruikt te worden als handig mobiel bureau, en voorin vindt u een handig vak van 14-formaat voor veilig opbergen.

OPLAADTIPS

Klaar om op te laden? Open de oplaadklep aan de voorkant van de E-Tech, waar de Renault-badge zich bevindt. Bevestig de oplaadkabel en vergrendel het voertuig ter beveiliging. Ontgrendel, als u klaar bent, de E-Tech en koppel de kabel los, en sluit vervolgens de klep.

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 35 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 6 uur

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.