(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Renault Zoe

Renault Zoe

Deze supermini all-rounder zorgt voor stijl en functionaliteit tijdens iedere rit

Onze Renault Zoe huurauto heeft elektrische auto’s gedemocratiseerd en zijn zeer geschikt voor iedereen die zoekt naar een elektrische all-rounder. Stijl, betaalbaarheid en prestaties zijn gecombineerd met een bereik van 385 kilometer, praktische opbergoplossingen en een stijlvol interieur – allemaal toegankelijk wanneer u online boekt bij Hertz.

Deze vijfdeurs hatchback wordt geleverd met genoeg standaarduitrusting en behoudt nog steeds zijn reputatie als een van de eerste massaal geproduceerde elektrische auto’s op de markt. Het is nog steeds de meest betaalbare elektrische auto, en is de bestverkochte elektrische auto in Europa.

Huur een Renault Zoe en geniet van een hatchback die klein genoeg is om in de stad te rijden, maar ruim genoeg voor alle bagage die op reis u nodig heeft.

Bekijk van binnen

Renault Zoe specificaties

LED-lampen

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

Interieur gemaakt van gerecycled materiaal

7-inch infotainment-scherm

9.3-inch digitale weergave

Apple CarPlay en Android Auto

Bluetooth

Satellietnavigatie

Optioneel CSS snelladen

Achteruitrijcamera beschikbaar

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Inhoud Kofferbak 338 liter
  • Aandrijving Voorwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 52 kWh
  • Bereik 385 kilometer
  • 0-100 km/u 11,8 seconden
  • Koppel 245 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling Nog niet beoordeeld

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze Renault Zoe-auto’s voor en na verhuur aan klanten volledig ontsmet.

Huur een Renault Zoe

De experience

Hoe is het om in een Renault Zoe te rijden?

DE LOOK

Klein, modern en opvallend; de Zoe is een aantrekkelijke elektrische hatchback. De strakke lijnen en gedurfde vormen worden benadrukt door de LED-lampen en de zilverkleurige details, zoals het voorrooster. Het interieur beschikt over prettig om aan te raken materiaal, met een verstelbaar stuur en een verstelbare bestuurdersstoel.

HET DASHBOARD

Achter het stuur vindt u, ter vervanging van traditionele meters, een 9.3-inch digitale weergave, navigatie en energieverbruik. Het 7-inch infotainment touchscreen bevindt zich in het midden van het dashboard en kan gebruikt worden voor DAB-radio, smartphone-connectiviteit en weergave van de achteruitrijcamera.

DE PRESTATIES

De Renault Zoe rijdt makkelijk, met gebalanceerde besturing, en maakt lastige parkeersituaties eenvoudiger. Het geluid van de motor is minimaal en er is nul uitlaatemissie, ideaal dus voor een minimale impact tijdens woon-werkverkeer of langere reizen. De B-rijmodus zorgt voor optimaal regeneratief remmen en zet stopenergie om in rij-energie.

DE EXTRA’S

Zoe helpt u een stap vooruit te lopen en is uitgerust met geavanceerde rijhulpsystemen om u tijdens uw hele reis bij te staan en om u te waarschuwen voor auto’s in uw dode hoek. Het optionele parkeerhulpsysteem maakt het makkelijker om in kleine parkeerplaatsen in de stad te passen, en het interieur past perfect bij de auto’s milieuvriendelijke eigenschappen, en is gemaakt van gerecyclede veiligheidsgordels en plastic flessen.

DE CAPACITEIT

U verwacht waarschijnlijk niet zo’n grote kofferbak van een kleine hatchback, maar de Zoe biedt een capaciteit van 338 liter en heeft voor zijn klasse competitieve beenruimte op de achterbank. Er zijn genoeg handige opbergvakken, waaronder een telefoonhouder onder het touchscreen, bekerhouders en een plek boven het dashboardkastje voor andere spullen.

OPLAADTIPS

De Zoe opladen is een eenvoudig proces. Open de oplaadklep aan de voorkant van de auto, waar de Renault-badge zich bevindt, open het en bevestig de oplaadkabel. Vergrendel de auto ter beveiliging. Ontgrendel, als u klaar bent, de Zoe en koppel de kabel los, en sluit vervolgens de klep.

Wat zijn de verschillende soorten laders?

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 54 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 5 uur 54 min

SNELLADEN

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 224 kilometer toe (varieert per voertuig)

Bolt 50 kW | Clock 56 min

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.