(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Smart Forfour

Smart Forfour

Flexibel en compact: de belichaming van responsiviteit

Ervaar het optimale rijgedrag in de stad met onze Smart Forfour huurauto. Het lichte stuurwiel zorgt voor een ideale wendbaarheid, om zelfs de kleinste stedelijke parkeerplaatsen de baas te zijn. Boek online een Smart Forfour elektrische auto met Hertz, voor een responsieve rit, zelfs op drukke plekken.

Deze A-segment stadsauto met twee generaties ervaring van Smart met het fabriceren van elektrische auto’s biedt een nagenoeg stille acceleratie en onmiddellijke toegang tot alle elektriciteit. Genieten van rijden in de stad vereist twee belangrijke eigenschappen van een auto, een smalle breedte en licht sturen – de Smart Forfour heeft van beiden meer dan genoeg.

Huur een Smart Forfour online bij Hertz voor uw volgende stedentrip.

Bekijk van binnen

Smart Forfour specificaties

Regeneratieve remmen en active brake assist

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

8-inch touch-screen infotainment-systeem

Apple CarPlay en Android Auto spiegelen om apps op het scherm te gebruiken

DAB-radio en Bluetooth

Airbags voor de bestuurder en passagier voorin, aan de zijkant, bij de knieën en bij de ruiten

Op radar gebaseerde energieterugwinning

Klimaatregeling voor het instappen

Smart EQ-controle-app voor het controleren van de status van het voertuig

Crosswind assist

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 4
  • Inhoud Kofferbak 185 liter
  • Aandrijving Achterwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 17 kWh
  • Bereik 126 kilometer
  • 0-100 km/u 13,2 seconden
  • Koppel 160 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling Niet getest

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze Smart Forfour-auto’s voor en na verhuur aan klanten volledig ontsmet.

Huur een Smart Forfour

De experience

Hoe is het om in een Smart Forfour te rijden?

DE LOOK

De Smart Forfour heeft een strakke moderne look, met een groot rooster, vernieuwde lampen en een nieuw stuurontwerp – evenals een elegantere motorkap. Het interieur is ook in een nieuw jasje gestoken, met een pluche stoffen dashboard met overal glanzende, heldere en speelse kunststof en met leer beklede accenten.

HET DASHBOARD

Het smartmediasysteem in de Forfour kan al uw telefoonapps spiegelen vanaf zowel Apple CarPlay als Android Auto op een 8-inch touchscreen, met Bluetooth en DAB als standaard. Ook kunt u een handige app downloaden op uw smartphone om op afstand functies te controleren zoals het resterende vermogen, of zelfs waar u uw auto gelaten heeft.

DE PRESTATIES

Sturen en behendigheid zijn twee van de Smart Forfour’s beste troeven, waardoor u zich eenvoudig door het verkeer kunt bewegen en u zelfs in de smalste plekken kunt wurmen. De bijna stille elektrische motor zorgt voor een plezierigere rit, terwijl de regeneratieve remmen radar gebaseerde energieterugwinning gebruiken om de accu iedere keer dat u langzamer gaat opladen.

DE EXTRA’S

De Smart EQ-controle-app geeft u de mogelijkheid om de status van de auto te controleren vanaf uw smartphone. Voor een compacte stadsauto heeft de Smart Forfour veel te bieden als het gaat om comfort, met in hoogte verstelbare stoelen en een in hoogte verstelbaar stuur. Een achteruitrijcamera en achtersensoren maken parkeren een droom, ongeacht de grootte van de parkeerplaats.

DE CAPACITEIT

Zoals de naam zegt biedt de Smart Forfour ruimte voor vier passagiers, met een hoge rijpositie en genoeg ruimte voorin. Bekerhouders, dashboardkastje, vakken in de deur en opslagruimte achterin voor het opbergen van persoonlijke spullen. De capaciteit van de kofferbak is minimaal, maar biedt genoeg ruimte voor twee handbagagekoffers – ideaal voor een weekendje weg.

OPLAADTIPS

Koppel, om de Smart Forfour op te laden, de oplaadkabel aan in de ingang en vergrendel de auto. Wanneer de auto volledig is opgeladen, of wanneer u verder wilt met uw reis, ontgrendel dan de auto, verwijder de kabel en sluit de oplaadklep.

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 48 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 2 uur

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.