[script_envigo] window.addEventListener("load", function(){ $(document).on('click', '.carhub-nWrapper a[href*=#]', function(e) { e.preventDefault(); var scrollID = $(this).attr('href').split('#')[1]; var getTopposition = $("#" + scrollID).offset().top; $("html, body").animate({ scrollTop: getTopposition - $('.van-h-menu-bar').height() }, 1000); }); }); [script_envigo_end]
 
(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

Model 3

Huur een Tesla Model 3

Ontdek waarom dit de bestverkochte elektrische auto is

Een gestroomlijnde en compacte sedan, zonder uitstoot, die vol vertrouwen de meest geavanceerde technologie biedt die u in welke auto dan ook zult aantreffen.

Bekijk van binnen

Tesla Model 3 specificaties

Telefoon draadloos opladen

15-inch infotainment scherm

Elektrisch verstelbare voorstoelen

2 gordijnairbags

Parkeersensoren

Autopilot

USB Type-C connectiviteit

Eenvoudig opladen via Supercharger netwerk

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Laadruimte 561 liter
  • Aandrijving Achterwielaandrijving
  • Accucapaciteit 52 kWh
  • Actieradius 300 km
  • 0-100 km 5.6 seconden
  • Koppel 420 Nm
  • Euro NCAP sterren *****

Image courtesy of Tesla, Inc.

*schatting volgens Tesla, Inc. product specificaties

Huur een Tesla Model 3

De experience

De Model 3 ervaring

Design

Laten we beginnen met het uiterlijk van de Model 3. De compacte, aerodynamische lijnen zijn gemaakt om soepel door de lucht te glijden. Dat helpt enorm om de actieradius te vergroten, die een indrukwekkende 300 kilometer bereikt op een volle lading.

Display

Binnenin is het minimalistische interieur een zeer comfortabele plek om te vertoeven. Dankzij de ondersteunende en elektrisch verstelbare stoelen die het gemakkelijk maken om de ideale rijpositie te bereiken. Wat u ook zult opmerken in het interieur is het minimalisme qua knoppen, met uitzondering van de bediening van de ruiten en de stoelen.

Dat komt omdat alles wordt bediend via het 15-inch touchscreen in het midden van het dashboard. Het scherm werkt als een reusachtige iPad, compleet met apps. Het is uitzonderlijk gebruiksvriendelijk, of het nu gaat om de rijmodus, routeplanning of streaming.

Performance

De prestaties van de auto zijn levendig, dankzij het vermogen dat rechtstreeks van de motor op de aangedreven wielen wordt overgebracht, zonder versnellingsbak ertussen. En dan is er nog de adaptieve ophanging, die zorgt voor een soepele rit, ongeacht het terrein.

Extra

Autopilot beschikt over automatische besturing. Deze intuïtieve functie is bedoeld om te helpen bij alles van parkeren tot het wisselen van rijstrook op snelwegen. Terwijl een adaptieve cruise control onder alle omstandigheden een veilige snelheid aanhoudt.

Ruimte

Benut de grote hoeveelheid opbergruimte in zowel de kofferruimte als de voorste bagageruimte. Dit maakt van de Model 3 een fantastische huurauto voor uw volgende zakenreis of vakantie.

Educatieve serie

Verken de Model 3 FAQ's

Haal het meeste uit uw elektrische auto

Touchscreen | Rij-informatie

Courtesy of Tesla, Inc.

Regeneratief remmen

Courtesy of Tesla, Inc.

Stekkeren

Courtesy of Tesla, Inc.