(Nederlands) Wijzigen

Rij elektrisch

VW ID.3

VW ID.3

Een ruime hatchback voor het gezinsleven en voor avontuur

Onze VW ID.3 huurauto is kwalitatief, praktisch, biedt een fijne rijervaring, en beschikt over een aantrekkelijke look en een fantastisch comfort. Met een bereik van 417 kilometer, wanneer volledig opgeladen, is de elektrische ID.3 ideaal voor avonturen met het hele gezin.

Iedere ID.3 beschikt over een scala aan technologie, waaronder een Augmented Reality Head-up weergave en een 10-inch infotainment-systeem. Deze ruime hatchback heeft ook veel veiligheidsfuncties, biedt ruimte voor vijf passagiers en ziet er geweldig uit, zowel van binnen als van buiten.

Huur een Volkswagen ID.3 online en ontdek meer fantastische functies en prestaties door vandaag nog online te reserveren bij Hertz.

Bekijk van binnen

VW ID.3 specificaties

LED-koplampen aan de voor- en achterkant

Toegang tot meer dan 250.000 Shell Recharge-stations in Europa

10-inch touchscreen infotainment-systeem

Airbags in het midden, voorin en aan de zijkant

Forward collision warning

Augmented Reality Head-up-weergave

Air-conditioning

USB-C-verbinding

Verwarmde buitenspiegels

Snelladen beschikbaar

De specificaties

Functies en specificaties

  • Zitplaatsen 5
  • Inhoud Kofferbak 385 liter
  • Aandrijving Achterwielaandrijving
  • Capaciteit Accu 107 kW
  • Bereik 417 kilometer
  • 0-100 km/u 9,9 seconden
  • Koppel 310 Nm
  • Euro NCAP Veiligheidsbeoordeling *****

Net als ieder Hertz-voertuig, worden al onze VW ID.3-auto’s voor en na verhuur aan klanten volledig ontsmet.

Huur een VW ID.3

De experience

Hoe is het om in een VW ID.3 te rijden?

DE LOOK

De ID.3 maakt deel uit van een nieuwe generatie volledig elektrische hatchbacks die compact genoeg zijn voor parkeren in de stad, en met toch ruim genoeg voor gezinsuitjes. Uitsteeklengtes zijn kort, de asafstand is langwerpig, omdat de voorkant geen ruimte hoeft te bieden voor een zware motor en koelsysteem, en de lange asafstand zorgt voor een betere rijkwaliteit.

HET DASHBOARD

Het 10-inch touchscreen bevindt zich op het dashboard en heeft comfortabele hoogte, zodat zowel de bestuurder als de passagier makkelijke toegang hebben. Dit is niet de enige geavanceerde technologie in de ID.3. Ieder model beschikt ook over een digitale knop achter het stuur, met een kleine-maar-duidelijke 5.3-inch weergave die snelheid, bereik en satellietnavigatie-instructies laat zien.

DE PRESTATIES

Er zijn drie rijmodussen, Eco, Comfort en Sport, ieder met zijn eigen unieke eigenschappen. Comfort wordt benadrukt met lichter sturen, zonder te verliezen op precisie, dankzij de achterwielaandrijving die u de mogelijkheid geeft tot een grotere stuurhoek aan de voorkant. De achterwielaandrijving biedt, samen met een groot krachtmoment, ook een ultra-responsieve acceleratie.

DE EXTRA’S

De ID.3 verbindt u met uw auto zoals nooit tevoren. De auto herkent u wanneer u zich met de sleutel naar het voertuig begeeft, dankzij het optionele ‘Keyless Advanced’-vergrendelings- en startsysteem. Er is ook rekening gehouden met autorijden in bepaalde weersomstandigheden, met elektrisch verwarmde spiegels en een automatische dimfunctie aan de kant van de bestuurder.

DE CAPACITEIT

Met meer dan genoeg plek voor passagiers en een voorruit die zich veel dichter bij de voorkant van de auto bevindt, waardoor er meer licht naar binnen komt, is de ID.3 ideaal voor gezinnen. Er passen met gemak twee grote koffers en een reistas in de indrukwekkende kofferbak van 385 liter. Klap de achterbank naar beneden voor maar liefst 1000 liter opbergruimte.

OPLAADTIPS

Open de oplaadklep en bevestig de oplaadkabel om te beginnen met het opladen van de VW ID.3. Vergrendel de auto ter beveiliging en wacht terwijl de auto oplaadt. Zodra u klaar bent hoeft u alleen maar de ID.3 te ontgrendelen en de kabel te verwijderen, en u kunt uw reis vervolgen.

Wat zijn de verschillende soorten laders?

Meer dingen om te weten over opladen

Publiekelijk laden

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 54 kilometer toe

Bolt 11kW | Clock 6 uur 15 min

SNELLADEN

Pin Locator Public Charging

Elk uur opladen voegt ongeveer 224 kilometer toe (varieert per voertuig)

Bolt 50 kW | Clock 64 min

Let op: De oplaadtijd kan per locatie verschillen. Openbare opladers produceren mogelijk niet dezelfde output als hierboven getoond.