(Nederlands) Wijzigen

Hoe kan ik de zijspiegels verstellen?

Selecteer het autopictogram op het touchscreen om Quick Controls weer te geven en selecteer vervolgens Mirrors (Spiegels). Selecteer de linker- of rechterspiegel en gebruik vervolgens de scroll aan de rechterkant van het stuurwiel om deze aan te passen.

Hoe kan ik de achteruitkijkspiegel verstellen?

In tegenstelling tot de meeste functies in een Tesla, kan de achteruitkijkspiegel alleen met de hand worden versteld. Verstel de spiegel indien nodig, voordat u gaat rijden.

Hoe kan ik de stoelen verstellen?

De voorstoelen kunnen elektronisch worden versteld met de drie beschikbare knoppen aan de zijkant van elke stoel. Indien nodig kan de achterbank volledig worden neergeklapt. Alleen de middelste hoofdsteun op de achterbank kan worden versteld.

Meer informatie over het maken van aanpassingen

Hoe verstel ik het stuur?

Selecteer het autopictogram op het touchscreen om Quick Controls weer te geven en selecteer vervolgens Steering wheel. Gebruik de scroll aan de rechterkant van het stuur om het aan te passen.

Wat is de Toybox?

De Toybox is een functie die spelletjes, paaseieren, leuke activiteiten zoals tekenen en streaming applicaties zoals Netflix bevat. Om toegang te krijgen tot de Toybox, selecteert u het pictogram met de pijl omhoog en selecteert u vervolgens Toybox. Opmerking: Voor streamingtoepassingen is een persoonlijk abonnement vereist.

Is de Toybox altijd toegankelijk?

Om veiligheidsredenen is de Toybox alleen toegankelijk wanneer de Tesla in de parkeerstand staat. Als de Toybox wordt gebruikt tijdens het opladen, zal dit de benodigde oplaadtijd verlengen.

Educatieve serie

Verken de Tesla FAQ's

Haal het meeste uit uw elektrische auto.

Touchscreen | Rij-informatie

Courtesy of Tesla, Inc.

Regeneratief remmen

Courtesy of Tesla, Inc.

Stekkeren

Courtesy of Tesla, Inc.