(Nederlands) Wijzigen

KAN EEN TESLA MIJN TELEFOON OPLADEN ZONDER EEN OPLAADKABEL?

Ja. De voorkant van de console is voorzien van een antislip telefoonhouder waarmee maximaal twee smartphones met Qi-ondersteuning draadloos kunnen worden opgeladen.

HEEFT EEN TESLA USB EN/OF USB-C OPLAADPOORTEN?

Ja. Er bevinden zich twee USB-C-poorten onder het ventilatiegat van de airco achterin, en één standaard USB-poort en één USB-C-poort onder de lade die wordt gebruikt voor het draadloos opladen van de telefoon.

Kan ik mijn smartphone op de auto aansluiten?

Ja. Verbind uw smartphone via Bluetooth met een Tesla door het Bluetooth-pictogram in de rechterbovenhoek van het touchscreen te selecteren. De Bluetooth van uw telefoon in te schakelen en de instructies op het scherm te volgen. Uw telefoon kan ook worden gebruikt als hotspot voor uw Tesla om verbinding te maken met Wi-Fi.

Hoe open/sluit ik de kofferbak?

Om de bagageruimte te openen, selecteert u het commando op de homepage van het touchscreen of drukt u op de knop boven de kentekenplaat. Om te sluiten, drukt u op de knop aan de binnenkant van de achterklep of drukt u gewoon op de bovenkant van de achterklep.

Hoe open/sluit ik de voorklep?

Om de voorste bagageruimte te openen, selecteert u het commando op de homepage van het touchscreen. Om te sluiten, laat u de afdekking van de voorste kofferruimte langzaam zakken tot ze op de auto rust, plaatst u beide handpalmen op de afdekking van de voorste kofferruimte en duwt u ze vervolgens zachtjes naar beneden. Sla niet op de motorkap en laat deze niet vallen.

Meer informatie over handige functies

Hoe open/sluit ik het dashboardkastje?

Om het handschoenenkastje te openen, selecteert u het autopictogram om Quick Controls weer te geven en selecteert u vervolgens de knop Glovebox. Sluit het dashboardkastje door het met uw hand(en) voorzichtig omhoog te duwen.

Kan ik Apple CarPlay of Android Auto gebruiken?

Nee. Het touchscreen van een Tesla heeft deze functionaliteit momenteel niet.

Heeft de Tesla Model 3 een standaard lader?

Ja. De standaardlader bevindt zich in de middenconsole onder de opbergruimte. Deze lader kan worden gebruikt voor het opladen van uw persoonlijke apparaten, maar ter verduidelijking, het is niet voor het opladen van de auto zelf.

Wat is de Toybox?

De Toybox is een functie die spelletjes, paaseieren, leuke activiteiten zoals tekenen en streaming applicaties zoals Netflix bevat. Om toegang te krijgen tot de Toybox, selecteert u het pictogram met de pijl omhoog en selecteert u vervolgens Toybox. Opmerking: Voor streamingtoepassingen is een persoonlijk abonnement vereist.

Is de Toybox altijd toegankelijk?

Om veiligheidsredenen is de Toybox alleen toegankelijk wanneer een Tesla in de parkeerstand staat. Als de Toybox wordt gebruikt tijdens het opladen, zal dit de benodigde oplaadtijd verlengen.

Educatieve serie

Verken de Tesla FAQ's

Haal het meeste uit uw elektrische auto.

Touchscreen | Rij-informatie

Courtesy of Tesla, Inc.

Regeneratief remmen

Courtesy of Tesla, Inc.

Stekkeren

Courtesy of Tesla, Inc.