(Nederlands) Wijzigen
Voice control Icon

Hoe schakel ik spraakbesturing in?

Druk op het microfoonpictogram op het touchscreen of druk op de rechter scrollknop op het stuur. Pas de navigatie aan, wijzig de ruitenwissersnelheid en nog veel meer, zonder uw ogen van de weg te halen.

Hoe bedien ik spraakbesturing?

Spraakbesturing reageert op uitspraken en vragen waarvoor het is geprogrammeerd om ze te herkennen. Enkele voorbeeldzinnen zijn: ik heb het koud/heet; Supercharger-locaties weergeven; pizza zoeken; navigatie stoppen. Meer voorbeelden zijn te vinden op de ondersteuningssite van Tesla.

Source: Tesla, Inc. https://www.tesla.com/support/voice-commands

Wat is de Toybox?

De Toybox is een functie die spelletjes, paaseieren, leuke activiteiten zoals tekenen en streaming applicaties zoals Netflix bevat. Om toegang te krijgen tot de Toybox, selecteert u het pictogram met de pijl omhoog en selecteert u vervolgens Toybox. Opmerking: Voor streamingtoepassingen is een persoonlijk abonnement vereist.

Is de Toybox altijd toegankelijk?

Om veiligheidsredenen is de Toybox alleen toegankelijk wanneer een Tesla in de parkeerstand staat. Als de Toybox wordt gebruikt tijdens het opladen, zal dit de benodigde oplaadtijd verlengen.

Educatieve serie

Verken de Tesla FAQ's

Haal het meeste uit uw elektrische auto.

Touchscreen | Rij-informatie

Courtesy of Tesla, Inc.

Regeneratief remmen

Courtesy of Tesla, Inc.

Stekkeren

Courtesy of Tesla, Inc.